|
دفاع مقدس و فرماندهانی که در آن حضور داشتند و صحنه نبرد را به نفع کشورمان هدایت میکردند، صحنه ظهور و بروز استعدادها و تواناییهای برخی از آنهایی است...
به گزارش مشرق، دفاع مقدس و فرماندهانی که در آن حضور داشتند و صحنه نبرد را به نفع کشورمان هدایت میکردند، صحنه ظهور و بروز استعدادها و تواناییهای برخی از آنهایی است. این فرماندهان در مواقع حساس با تفکر، تیزهوشی و خلاقیتهای خود در طراحی عملیاتهای موثر دفاع مقدس دشمن بعثی را مقهور خود کردند و ضربه کاری بر پیکره صدام حسین و متحدانش وارد آوردند.
سردار سرلشکر پاسدار شهید حسن باقری
معاونت ستاد عملیات جنوب، موسس واحد اطلاعات و عملیات سپاه و طراح کلیدی عملیاتهایی همچون ثامن الائمه، طریق القدس، فتح المبین، رمضان و والفجر مقدماتی. باید گفت که تاریخ دفاع مقدس با نبوغ بی نظیر شهید حسن باقری شکل گرفت.
امیر سپهبد شهید علی صیاد شیرازی و سردار سرلشکر پاسدار محسن رضایی
همراهی دو فرمانده ارتش و سپاه و طرح جدیدی که برای عملیات مشترک و هماهنگ دو نیرو پایهگذاری شد، به بزرگترین پیروزیهای زمان جنگ منجر شد. تاسیس قرارگاه کربلا بدون شک مهمترین ابتکار فرماندهی دفاع مقدس به شمار میرود.
شهید مصطفی چمران
شهید مصطفی جمران، بنیانگذار ستاد جنگهای نامنظم و طراح عملیاتهای شکست محاصره سوسنگرد و آزادسازی دهلاویه بود. طراحی اقدامات مهندسی و دفاعی فراوان در روزهای اولیه جنگ نیز از دیگر ابتکارات شهید چمران به شمار میرود.
سردار سرلشکر پاسدار غلامعلی رشید
سرلشکر رشید به عنوان فرمانده قرارگاه فتح از کلیدیترین نیروهای اطلاعات عملیات در تاریخ دفاع مقدس به شمار میرود. عملیاتهای خیبر، کربلای ۵ و دهها عملیات موثر دیگر با طرحها و ایدههای عملیاتی او اجرایی شد.
امیر سرلشکر شهید منصور ستاری
شهید ستاری فرمانده اسبق نیروی هوایی ارتش مبدع طرح دفاع متحرک در پدافند هوایی در دوران دفاع مقدس بود. او توانست با یکپارچه کردن سیستم راداری کشور و تبدیل سیستم موشکی هاوک به یک سیستم متحرک آسمان فاو را جهنم هواپیماهای بعثی کند.
همین اقدامات باعث شد تا وی نقشی موثر در پیروزی شگفت انگیز ایران در آن سالها داشته باشد.
سردار سرلشکر پاسدار سید یحیی رحیم صفوی
سردار سرلشکر پاسدار سید یحیی رحیم صفوی، مسئول ستاد عملیات جنوب، فرماندهی نیروی زمینی سپاه و جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران از مهمترین مسئولیتهای او در دوران دفاع مقدس است. نام سرلشکر رحیم صفوی در طراحی و هدایت تمام عملیاتهای جنوب و غرب کشور دیده میشود به خصوص عملیاتهای مهم در سالهای پایانی جنگ.
امیر سرلشکر خلبان شهید جواد فکوری
شهید فکوری فرمانده خوش فکر نیروی هوایی ارتش در نخستین سالهای دفاع مقدس بود. وی طراح عملیات بزرگ کمان ۹۹ بزرگترین حمله هوایی تاریخ دفاع مقدس است که دقیقا ۱۰ ساعت پس از حمله دشمن اجرا شد.
او همچنین طراح عملیات بزرگ حمله به اچ ۳ نیز بود که پیچیدهترین عملیات هوایی تاریخ جنگ تحمیلی به شمار میرود.
منبع: باشگاه خبرنگاران
ادامه مطلب |
|
|
|
فرمانده کل ارتش از آزادگان به عنوان پرچم اقتدار جمهوری اسلامی در غربت و مظلومیت یاد کرد و گفت: آزادگان در دوران اسارت، سربلند ماندند و نماد عزت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بودند.
به گزارش خبرگزاری مهر، امیر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در آستانه سالروز آغاز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی، با تعدادی از آزادگان دیدار و گفتوگو کرد.
وی در این دیدار، از آزادگان به عنوان پرچم اقتدار جمهوری اسلامی در غربت و مظلومیت یاد کرد و گفت: آزادگان در دوران اسارت، سربلند ماندند و نماد عزت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بودند. آنها نشان دادند که به راستی تربیت یافتگان مکتب عاشورا، امام حسین علیه السلام و حضرت زینب سلام الله علیها هستند.
وی با بیان اینکه امیدواریم خداوند به ما کمک کند تا بتوانیم قدردان زحمات و ایثارگریهای آزادگان سرافرازمان و حافظ پیام آزادگیشان باشیم افزود: شما آزادگان عزیز پیامبر و پیامآور ایستادگی، صبر، استقامت، اقتدار و موفقیت بودید. شما نشان دادید که چگونه میتوان بر ارزشها پافشاری کرد و روی آنها ایستاد و این درس آزادگی و سرافرازی را تا سالهای سال به همه نسلهای ما داده و خواهید داد.
فرمانده کل ارتش اذعان داشت: دیدار با شما عزیزان، جانبازان، خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس، یادآوری این موضوع مهم است که چه کسانی چه زحماتی را متحمل شدند تا امروز این مسئولیتها به دست امثال ما بیفتد و ما وظیفه داریم برای تحقق آرمانها و اهداف والای این عزیزان بکوشیم و قدردان زحماتشان باشیم.
امیر سرلشکر موسوی همچنین تصریح کرد: دیدار با شما بزرگواران به ما یادآوری میکند که امنیت، سربلندی و موفقیت کشور مدیون چه کسانی است و ما امانتداران عزیزانی هستیم که با سختی و مشقت در مسیر حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از جان و مال خود گذشتند.
فرمانده کل ارتش تأکید کرد: ما در شرایطی که در مقایسه با آن دوران شرایط سختی هم نیست، وظیفه داریم برای صیانت از اقتدار و عزت کشور عزیز ایران اسلامی دنبالهرو شهدا، آزادگان و جانبازان باشیم.
در این دیدار که امیر سرتیپ دوم محمد رضا فولادی رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش نیز حضور داشت، آزادگان به بیان خاطرات دوران دفاع مقدس و اسارت پرداختند.
گفتنی است، امیر محمود محمودی، سرهنگ حسین مبارکی، سرهنگ محمدابراهیم باباجانی، سرهنگ جواد شیرمحمدی، سرهنگ مجتبی جعفری، سرهنگ حمید فلاحدوست، سرهنگ حمید زارعی، سرهنگ محمد حدادی، سرهنگ محسن جعفری، سرهنگ ابوالفضل مهراسبی، سروان سیدرحیم فرقانی و ناوبانیکم محمد پازوکی آزادگان سرافرازی بودند که در این دیدار حضور داشتند. ادامه مطلب |
|
|
|
فرمانده کل ارتش بصورت سرزده از اردوگاه تابستانی دانشگاه های افسری امام علی(ع) نیروی زمینی و خاتم الانبیاء(ص) نیروی پدافند هوایی در امام زاده هاشم(ع) بازدید کرد. به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در این بازدید سرزده، میزان آمادگی دانشجویان و نحوه رعایت پروتکلهای بهداشتی را مورد ارزیابی قرار داد. وی در ابتدای این بازدید، با حضور در یادمان شهداء و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد. امیر سرلشکر موسوی ضمن نظارت بر اجرای برنامههای آموزشی، میدانی و دیدار چهره به چهره با کارکنان و دانشجویان بر لزوم رعایت کامل پروتکل های بهداشتی تأکید کرد. فرمانده کل ارتش همچنین در ادامه ضمن بازدید از اماکن مختلف اردوگاه از جمله، محل اسکان دانشجویان، مرکز بهداری، آشپزخانه و امکانات اردوگاه، روند آموزشی اردوگاه ها را مورد ارزیابی قرارداد. ادامه مطلب |
|
|
|
فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال در بازدید از تیپ مستقل و راهبردی امام علی(ع) گفت: کارکنان نیروی پدافند هوایی پیرو مکتب عاشورایی اند و بیعت آنان با آرمان های امام خمینی(ره) و انقلاب یک بیعت عقیدتی و ناگسستنی است که زیر پرچم فرماندهی معظم کل قوا ادامه دارد و با تقدیم جان های عزیز به اثبات رسیده است. به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ دوم علی اکبر عباسی تجدد در بازدید خود از تیپ مستقل و راهبردی پدافند هوایی امام علی(ع) در جمع فرماندهان و کارکنان این یگان با ابراز خرسندی از مستقل شدن این یگان گفت: با استقلال این سامانه راهبردی و پیوستن به سایر سامانههای پدافندی، چرخه دفاع هوایی کشور تکمیل شده و بازوی بسیار قدرتمندی در برابر تجاوز دشمنانی که چشم به این آب خاک دارند به وجود آمده که خواب را از چشمان آنها ربوده است. وی افزود: دشمنان باید بدانند که پدافند هوایی در دفاع از کشور و انقلاب کوچکترین تعللی از خود نشان نداده و با تمام قدرت با آنها مقابله می کند. آنها باید بدانند کارکنان پدافند که خط مقدم دفاع از حریم آسمان کشورند، تربیت شده مکتب عاشورا هستند و با بهره گیری از این مکتب و الگو قرار دادن سید الشهداء و شهدای کربلا، از هیچ ابرقدرتی واهمه نداشته و به چیزی به غیر از شهادت فکر نمیکنند. ادامه مطلب |
|
|
|
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در بازدید از تعدادی از تریلرهای تانکبر ساخت مرکز تولید، بهینه سازی و نوسازی شهید زرهرن اين نيرو گفت: در حوزه ساخت و تولید تانک بر و خودروهای فوق سنگین به خودکفایی رسیده ایم. به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ نوذر نعمتی جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در بازدید از تعدادی از تانکبرهای فوق سنگین صنایع شهید زرهرن در جمع متخصصین توانمند این صنعت گفت: امروز با همت شما جوانان مومن و متخصص توانسته ایم در تولید و ساخت تانک برهای فوق سنگین به خودکفایی رسیده و دست وابستگی را قطع کنیم. وی ادامه داد: ساخت و تولید پروژه تانک برهای فوق سنگین توسط صنایع شهید زرهرن نیروی زمینی ارتش موجب شد تا انحصار تولید این محصول شکسته شود، اینکه امروز ما در این نیرو میتوانیم آنچه را که در چرخه دفاعی ما مورد نیاز است بسازیم و تولید کنیم افتخار بزرگ و ارزشمندی است. امیر سرتیپ نعمتی با بیان اینکه کار شما متخصصین به عنوان کار جهادی محسوب می شود گفت: ما در شرایط تحریم به سر می بریم که این تحریم را شما متخصصین جوان به فرصت تبدیل کردهاید و توانستهاید در شرایط تحریم به خودکفایی در حوزه تجهیزات فوق سنگین برسید. جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش افزود: تلاش کنید در حوزه ساخت و تولید قطعات مختلف به جایگاه بالاتری برسیم و اجازه ندهیم تحریم ها ادوات و تجهیزات ما را زمین گیر کنند. ادامه مطلب |
|
|
|
به مناسبت گرامیداشت دهه ولایت و امامت و همچنین عید سعید غدیر خم، امیر سرتیپ دوم جمشید فولادی، رئیس سازمان تربیت بدنی ارتش جمهوری اسلامی ایران با 3 تن از سادات پیشکسوت ورزش ارتش دیدار و گفتگو کرد. به گزارش روابط عمومی ارتش، رئیس سازمان تربیت بدنی ارتش جمهوری اسلامی ایران در این دیدارها، ضمن تقدیر از مقام پیشکسوتان اظهار کرد: جامعه ورزش نیازمند حضور بزرگان و پیشکسوتان در رشته های مختلف است و باید با فراهم کردن امکانات و ساز و کارهای لازم، از وجود این افراد فرهیخته و صاحبان فکر و تجربه در پیشبرد هرچه بهتر و بیشتر ورزش و تربیت بدنی، بهره مند شد. امیر فولادی گفت: امروز ورزش کشور و ارتش جمهوری اسلامی مرهون تلاش، زحمات و افتخار آفرینی های بزرگمردان و پیشکسوتان این حوزه است و این قابل ارج نهادن و تقدیر است. وی تصریح کرد: بدون شک بخش بزرگی از افتخاراتی که امروزه ورزشکاران ارتش جمهوری اسلامی ایران در رقابت های آسیایی، جهانی و سیزم (مسابقات نظامیان جهان) کسب میکنند را باید مرهون زحمات پیشکسوتان و بزرگان ورزش آجا دانست. گفتنی است رئیس سازمان تربیت بدنی ارتش جمهوری اسلامی ایران و جمعی از مسئولین ورزش ارتش در منزل استاد سید علی اکبر حیدری قهرمان المپیک، مسابقات جهانی و آسیایی و سیزم در رشته کشتی، استاد سید اسماعیل خادمیان از قهرمانان و مربیان رشته کاراته و همچنین استاد سید جعفر باورگر از مربیان و پیشکسوتان رشته شنا حضور پیدا کردند و عید غدیر خم را به این سه سید ورزشکار از خانواده بزرگ ارتش جمهوری اسلامی ایران تبریک گفتند. ادامه مطلب |
|
|
|
آیین پایان دوره تکاوران عملیات ویژه دریایی در مرکز آموزش تفنگداران و تکاوران نیروی دریایی ارتش برگزار شد. به گزارش روابط عمومی ارتش، آیین پایان دوره تعدادی از تکاوران عملیات ویژه دریایی با حضور ناخدایکم تکاور گودرز بهرامی، فرمانده مرکز آموزش تکاوران قمر بنی هاشم (ع) نیروی دریایی ارتش در منجیل برگزار شد. در این آیین، ۱۱ نفر از تفنگداران دریایی با گذراندن ۲۴ هفته آموزشهای فشرده عملیاتی آب و خاکی، جنگهای نامنظم چریکی، غواصی، عملیات نفوذی و گشتی، کمین و ... موفق به دریافت کلاه سبز تکاوری شدند. ادامه مطلب |
|
|
|
دومین رزمایش کمکهای مومنانه با همکاری پایگاه هوایی شهید فکوری تبریز و کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان شرقی با طبخ ۲۰۰۰ پرس غذای گرم و توزیع آن در بین مددجویان کمیته امداد در مناطق محروم شهر تبریز آغاز شد. به گزارش روابط عمومی ارتش، در راستای اجرای رزمایش مواسات، کمک های مومنانه و یاری رساندن به نیازمندان به مناسبت دهه ولایت و امامت با همکاری و هماهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان آذربایجان شرقی و پایگاه هوایی شهید فکوری تبریز ۲ هزار پرس غذای گرم طبخ و با بهره مندی از تجهیزات ترابری این یگان در بین مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) توزیع شد. امیر سرتیپ دوم خلبان سعید رسولی فرمانده پایگاه هوایی شهید فکوری تبریز در بازدید از محل طبخ و توزیع بسته های غذایی، ضمن قدردانی از عوامل و کارکنان این یگان اظهار کرد: اجرای رزمایش کمک های مومنانه با تاکید فرماندهی معظم کل قوا(مدظله العالی) به عنوان یک دستور سلسله مراتب فرماندهی محسوب میشود که باید به صورت کامل و به بهترین شکل اجرا کنیم. ادامه مطلب |
|
|
|
فرمانده دانشگاه افسری امام علی(ع) گفت: جوانان این دانشگاه نقش بسیار موثری در دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی و ملت بزرگ ایران داشتند. به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ دوم علی اوجاقی فرمانده دانشگاه افسری امام علی(ع) در گفت و گو با پایگاه اطلاعرسانی ارتش با بیان اینکه دانشگاه افسری امام علی(ع) کانون علم و جهاد و محل تربیت و آموزش ذخیره های امید نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است، اظهار کرد: با لطف و عنایت پروردگار متعال پرچم و نشان افتخار به مناسبت ایثار و فداکاری های ۱۱۸۴ شهید دانش آموخته و دانشجوبه این دانشگاه اهدا می شود. این خبر بسیار امید بخش و خوشحال کننده ای بود و اعتبار و جایگاه دانشگاه افسری بواسطه دریافت این نشان چند برابر شد. فرمانده دانشگاه افسری امام علی(ع) ادامه داد: با توجه به اینکه دانشجویان انقلابی در این دانشگاه در حال آموزش بوده و تربیت های لازم را به دست می آورند، این یک منبع قدرت و انرژی برای آینده دانشگاه و برای ارتش مقدس جمهوری اسلامی ایران است، چرا که با توجه به طهارت روح شهدا که بر دانشگاه حاکم است، دانشجویان انقلابی آمادگی دارند در این مسیر قدم های با ثبات و محکمی را بردارند. او با تاکید بر اینکه دانشجویان دانشگاه افسری امام علی(ع) در تمامی صحنه ها آمادگی دارند که جانشان را بخاطر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دین اسلام و مردم فدا کنند، افزود: دانشگاه افسری امام علی(ع) مجاهد تربیت می کند، در این دانشگاه علم و فناوری وجود دارد و در کنار آنها مدیران جهادی آینده ارتش تربیت می شوند. امیر سرتیپ اوجاقی ادامه داد: دانشجویان دانشگاه افسری امام علی(ع) پیشرفت های قابل ملاحظه ای داشتند و از تربیت شدگان این دانشگاه شهیدان صیاد شیرازی، فکوری، ستاری، فلاحی، قوطاسلو و ... بودند که بیانگر این است که این دانشگاه توانسته در ماموریت های خود موفق باشد. فرمانده دانشگاه افسری امام علی(ع) یادآور شد: وضعیت موفقیت های دانشگاه از دانش آموختگان آن مشخص می شود و این موفقیت ها مورد توجه فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی) قرار گرفت و به همین خاطر اهدای پرچم و نشان فداکاری را به این دانشگاه تصویب فرمودند. او تصریح کرد: دانشگاه افسری امام علی(ع) در هر اقدام موثر بر سیاست ها و راهبردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که در کشور انجام می شود نقش داشته و فارغ التحصیلان این دانشگاه اثر راهبردی در نظام داشتند و اولین دانشگاه بود که دانشجویان آن به همراه فرماندهان در پادگان خرمشهر و مرز حاضر شدند و در دوران دفاع مقدس دانشجویان جانشان را برای کشور فدا کردند. امیر سرتیپ اوجاقی اضافه کرد: امروز آثار اقدامات این دانشگاه در دوران دفاع مقدس را به خوبی مشاهده می کنیم و به خود می بالیم که پیشکسوتان ما چه اقداماتی انجام دادند و به همین خاطر این دانشگاه دارای اعتبار و مرتبه بالایی بوده که مورد عنایت فرمانده معظم کل قوا (مدظلهالعالی) قرار گرفته است. جوانان این دانشگاه نقش بسیار موثری در دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی و ملت سرافراز ایران در خرمشهر داشتند. او درباره تصویب اهدای پرچم و نشان فداکاری توسط فرمانده معظم کل قوا(مدظله العالی) به دانشگاه افسری امام علی(ع ) گفت: از خداوند متعال خواستاریم که بتوانیم امانت دار این افتخار بزرگ باشیم و این نشان و پرچم و افتخار برای این دانشگاه این حالت را برای بنده دارد که باید جانم را فدا و احترام شهدا را نگه دارم و دانشجویان را در مسیر شهدا قرار دهیم. امیر سرتیپ اوجاقی افزود: شهدا در نزد خداوند زنده هستند و روزی می خورند و ما باید راه شهدا را ادامه دهیم و امیدوارم در راه خداوند شهید شویم. وظیفه دارم به نمایندگی از دانشگاه افسری امام علی(ع) از عنایت فرمانده معظم کل قوا(مدظله العالی) کمال تشکر را داشته باشم و با ایشان عهد می بندیم در مسیر شهدا ثابت قدم باشیم و از فرمانده محترم کل ارتش تشکر و قدردانی می کنم که به دانشگاه توجه و عنایت دارند. ادامه مطلب |
|
|
|
عناصر به کار رفته درنشان فداکاری دانشگاه افسری امام علی(ع) نیروی زمینی ارتش در قالب دادهنما تشریح شد. به گزارش روابط عمومی ارتش، روز پنج شنبه شانزدهم مرداد و در آستانه عید سعید غدیر خم در مراسم صبحگاه و شکرگزاری با حضور دانشجویان دانشگاههای افسری نیروی پدافند هوایی، دریایی، هوایی، فارابی و علوم پزشکی در دانشگاه افسری امام علی(ع) نیروی زمینی ارتش برگزار و از نشان فداکاری این دانشگاه رونمایی شد. گفتنی است، این نشان با تصویب فرمانده معظم کل قوا(مد ظله العالی) و به پاس سالها مجاهدت، ایثارگری و فداکاری دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاه افسری امام علی علیه السلام و ۱۱۸۴ دانشجو و دانشآموخته شهید این دانشگاه تعلق گرفته است.
ادامه مطلب |
|
|
|
رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش با بیان اینکه افسران دانشگاه افسری امام علی(ع) مدیریت بخشی از دوران دفاع مقدس را بر عهده داشتند گفت: در دانشگاه افسری امام علی(ع) کلام الله مجید حاکمیت دارد و آموزش های رزمی، نظامی و جهادی مورد نیاز رزمنده در صحنه نبرد با عزم و اراده و روحیه سلحشوری و تکاوری به دانشجویان آموزش داده می شود تا به آمادگی لازم برسند. به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ دوم محمدرضا فولادی، رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش در گفتگو با پایگاه اطلاعرسانی ارتش با بیان اینکه دانشگاه افسری امام علی (ع) با بسیاری از واژگان ارزشی همچون ایثار، فداکاری، جهاد، مقاومت،شهادت، معنویت محوری مانوس است، اظهار کرد: دانشجو در این دانشگاه از بدو ورود، فعالیت ها و مهارت هایی که در مراکز آموزشی دیگر نیست را فرا می گیرد و در طول این مدت اقلیم های متفاوت همچون جنگل، کوهستان، دشت، کویر را با تمام وجود تجربه می کند. وی افزود: دانشجو در این دانشگاه باید اردوگاه های تابستانی و زمستانی را پشت سر بگذارد و واحد های علمی خود را پاس کرده و نگهبانی، گشت و پاسداری دهد و شرایط سخت را از آغاز تا پایان کار تجربه کند. رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش خاطرنشان کرد: کار در این دانشگاه جهادی و کار فرماندهان مدیریت جهادی است و کار اساتید یک جهاد علمی بوده و همه این ها دست به دست هم می دهد تا افسر جوان برای انجام ماموریت سنگین آماده شود. امیر سرتیپ دوم فولادی با بیان اینکه برای دانشجویان این دانشگاه ۲ موضوع مهم و اساسی است، یادآور شد: موضوع نخست، حفظ انقلاب اسلامی، نظام جمهوری اسلامی، استقلال و تمامیت ارضی کشور است که از ماموریتهای این دانشگاه بعنوان اساس ارتش جمهوری اسلامی ایران محسوب میشود. وی موضوع مهم و اساسی دوم را تهدیدات خواند و تصریح کرد: آنچه که دانشجو نباید از آن غافل شود جهت گیری درستی است که در این دانشگاه بایستی طی کند. تجربه پرافتخار پیشین دانشگاه نشان داده که دانشگاه افسری امام علی (ع) در همه بحران ها و رویدادهایی که در این کشور سرنوشت ساز و تاریخ ساز بوده سرافراز بیرون آمده است. رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش گفت: دانشجویان دانشگاه افسری امام علی(ع) در آغازین روزهای جنگ تحمیلی در دوران دفاع مقدس در قالب گردان های سازمان دهی شده مجهز و منظم و کلاسیک آماده شدند و جزو اولین یگان های کلاسیک بودند که در منطقه خوزستان حضور پیدا کردند. این ۵ گردان در مناطق مختلف خرمشهر، آبادان، دب حردان، سوسنگرد، هویزه حضور پیدا کردند و جمعی نیز در اهواز ماندند. وی با بیان اینکه دانشجویان دانشگاه افسری امام علی(ع) با ورودشان به جبهه های منطقه جنوب توانستند به مردم انگیزه حضور در جبهه را دهند، یادآور شد: دانشجویان دانشگاه افسری امام علی(ع) در دوران دفاع مقدس به مردم آموزش های لازم و روحیه می دادند و از دفاع در خرمشهر تا دفاع از حریم و حرم اهل بیت (ع) حضور فعالی داشتند و شهدای گرانقدری را به نظام و انقلاب اسلامی تقدیم کردند. امیر سرتیپ دوم فولادی افزود: دانشگاه افسری امام علی(ع) در دوران انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و همه جا نقش آفرینی کرده و دیدیم در طول دفاع مقدس عملیات ها را به خوبی مدیریت می کرد و ۲میلیون و ۶۴۰ سرباز دوران مقدس توسط این دانشجویان آموزش دیدند. وی خاطرنشان کرد: علت علاقه فرماندهی معظم کل قوا(مدظله العالی) طبق فرمایشات ایشان تلاقی ۳ عنوان مهم اساسی است که کانون علم، جهاد، تقوا و پرهیزگاریست و موجب شده است ایشان ۳۶ بار حضور سراسر نور و برکت در دانشگاه افسری امام علی(ع) داشته باشند. رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش گفت: در این دانشگاه کلام الله مجید حاکمیت دارد و آموزش های رزمی، نظامی و جهادی مورد نیاز رزمنده در صحنه نبرد با عزم و اراده و روحیه سلحشوری و تکاوری به دانشجویان آموزش داده می شود تا به آمادگی لازم برسند. ما مدیون اسلام و شهدا هستیم و امیدواریم یاد و راه آنها را ادامه دهیم و توفیق شهادت را داشته باشیم.
ادامه مطلب |
|
|
|
امیر سرتیپ دوم سلیمانی قهرمان عملیاتهای ۱۴۰ فروندی و حمله به اچ ۳ به یاران شهیدش پیوست. به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ دوم احمد سلیمانی از پیشکسوتان و یادگاران هشت سال دفاع مقدس و قهرمان عمیاتهای حمله به اچ ۳ و ۱۴۰ فروندی دار فانی را وداع گفت و به خیل یاران و همرزمان شهیدش پیوست. مرحوم امیر سرتیپ دوم سلیمانی از قهرمانان نیروی هوایی ارتش، استاد بی تکرار و با اخلاق و مهربان، خلبان حرفه ای و مرد شماره ۸ دسته فانتومها بود. حضور مقتدرانه و تاثیرگذار در عملیات پیروز حمله به الولید (اچ۳)، ۱۴۰ فروندی و عملیات مرصاد تنها برگی از پرونده قطور افتخارات این خلبان پیشکسوت به شمار میرود.
ادامه مطلب |
|
|
|
امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران طی پیامی؛ حادثه غمبار انفجار مهیب بندر بیروت را تسلیت گفت و اعلام کرد، آماده هرنوع کمک رسانی به ملت و دولت لبنان هستیم. به گزارش روابط عمومی ارتش، متن پیام بدین شرح است؛ بسم الله الرحمن الرحیم انا لله و انا الیه راجعون فاجعه غمانگیز و مصیبت بار انفجار در بندر بیروت که منجر به جان باختن و مجروحیت تعداد زیادی از شهروندان لبنانی شد را به ملت، دولت و دبیرکل حزب الله لبنان تسلیت عرض می کنم. اینجانب از سوی آحاد کارکنان و خانواده بزرگ ارتش، ضمن همدردی با مصیبت دیدگان و مردم شریف لبنان،دولت محترم، و رهبر مقاومت اسلامی و دبیرکل حزب الله لبنان و آرزوی شفای مجروحان، اعلام میدارم در کنار مردم شریف لبنان بوده و برای کاستن آلام آنها، آمادگی هرنوع امداد رسانی و کمکهای انسان دوستانه، از جمله اعزام کادر درمانی، بیمارستان سیّار، تجهیزات پزشکی و دیگر نیازهای مردم عزیز آسیب دیده این حادثه غمبار هستیم.
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی
ادامه مطلب |
|
|
|
امیرسرتیپ دوم عقلمند در بازدید از منطقه پدافند هوایی شرق گفت: ارتقاء منزلت و تکریم کارکنان وظیفه و رسیدگی به مشکلات آنان از اساسیترین مسائل در ارتش است و توجه همگانی به این مسأله مسلما باعث افزایش بازدهی در خدمت سربازی خواهد شد. به گزارش روابط عمومی ارتش، امیرسرتیپ دوم سید جعفرعقلمند جانشین معاونت بازرسی و ایمنی و رئیس تیم بازرسی ارتش، با حضور درمنطقه پدافند هوایی شرق از بخش های مختلف این منطقه پدافندی شامل قرارگاه سربازی، بهداری، ترابری، فاوا، سالنهای ورزشی و دیگر اماکن منطقه بازدید کرد. وی در حاشیه این بازدید در جمع فرماندهان و مسئولان یگانهای سربازی گفت: در اجرای اوامر فرماندهی معظم و معزز کل قوا٬ همه ما موظف هستیم محیط سربازی را برای کارکنان وظیفه خوشایند کرده و در راستای خوشبین کردن آنان به خدمت مقدس سربازی و انقلاب اسلامی تلاش کنیم. امیر سرتیپ دوم عقلمند ادامه داد: همه ما در مقابل خانواده های سربازان و جامعه که فرزندان این ملت را به امانت نزد ما سپردهاند مسئولیم. رییس تیم بازرسی ارتش بیان داشت: توجه به اوقات فراغت سربازان و رسیدگی به مشکلات آنان، یکی از وظایف، برنامهها واقدامات فرماندهان ومسئولین بوده که این امر باعث کاهش جرائم و تخلفات در سطح آجا شده است. وی در پایان گفت: برقراری ارتباط مستمر فرماندهان با خانوادههای محترم کارکنان وظیفه، عدم تبعیض در بین سربازان، توجه به آراستگی محیط خدمت کارکنان، توجه به سرپنجه ها و سربازان پاسدارو در آخر توجه به گزارشات، مصاحبه و مشاوره با کارکنان وظیفه، از جمله اولویت های کاری فرماندهان و مسئولین است. ادامه مطلب |
|
|
|
به پاس رشادتهای مجاهدانه دانشآموختگان دانشگاههای افسری ارتش در سالهای دفاع مقدس، با تصویب امام خامنهای، فرماندهی معظم کل قوا(مدظلهالعالی)، پرچم و نشان فداکاری به دانشگاه افسری امام علی(ع) ارتش جمهوری اسلامی ایران اهدا میشود. با پیشنهاد ارتش و ستاد کل نیروهای مسلح به محضر امام خامنهای فرماندهی معظم کل قوا(مدظلهالعالی)، مبنی بر اهداء پرچم و نشان فداکاری یک هزار و 184شهید دانشجو و دانشآموخته دانشگاه افسری امام علی(ع) نیروی زمینی ارتش، پس از تصویب معظمله، این دانشگاه به افتخار دریافت پرچم و نشان «فداکاری» نایل میشود که مراتب به امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران ابلاغ شد. نقش بیبدیل دانش آموختگان دانشگاه افسری امام علی(ع) ارتش در تثبیت و استحکام پایههای انقلاب و میدانداری فداکارانه و مجاهدانه در عرصه دفاع مقدس و صیانت از مرزهای اعتقادی و حریم اهل بیت(ع) بر صفحات پرافتخار ارتش ولایتمدار و تارک ایران اسلامی ثبت شده است. این دانشگاه با تربیت افسران مومن، مطهر و مالکان اشتری چون صیادها، ستاری ها و نامجویها و همچنین نقش آفرینی موثر در ارتقاء توان رزمی و دفاعی، بارها از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرمانده کل قوا (دامت برکاته) مورد تفقد قرار گرفته و به القاب «فیضیه ارتش» و «کانون علم و جهاد» و «ذخیرههای امید» مفتخر شده بود. ادامه مطلب |
|
|
|
امیر سرتیپ خلبان سیاوش مشیری گفت: جنگنده کوثر مسلماً نقطه آغاز حرکت پرشتاب متخصصان دفاعی کشور در ساخت سایر هواپیماهای جنگنده در کلاسهای مختلف است. به گزارش روابط عمومی ارتش، وی افزود: ساخت هواپیمای جنگنده کوثر توسط دانشمندان و متخصصان نیروی هوایی و وزارت دفاع که در شرایط تحریم صورت گرفته افتخاری برای تمام ایرانیان است. این پیشکسوت دفاع مقدس همچنین گفت: چند کشور معدود در جهان توانایی ساخت هواپیمای جنگنده را دارند و ما در شرایطی به این مهم دست پیدا کرده ایم که بیش از ۴۰ سال است در صنعت دفاعی با تحریم های ظالمانه دشمنان مواجه هستیم. مشاور عالی فرمانده نهاجا خاطرنشان کرد: جنگنده کوثر مسلماً نقطه آغاز حرکت پرشتاب متخصصان دفاعی کشور در ساخت سایر هواپیماهای جنگنده در کلاسهای مختلف است.
ادامه مطلب |
|
|
|
طی مراسمی صبح امروز با حضور امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش و دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور، تفاهمنامه علمی تحقیقاتی فیمابین ارتش جمهوری اسلامی ایران و معاونت علمی و فناوری رییس جمهور، در ستاد ارتش امضا شد. به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر سرلشکر موسوی در حاشیه امضای این تفاهمنامه گفت: مجموعه نیروهای مسلح و ارتش جمهوری اسلامی ایران از قبل هم همکاری هایی با معاونت علمی و فناوری رییس جمهور داشتند؛ انشاءالله این جلسه و تفاهمنامهای که امروز امضا شد یک جهشی در ادامه این همکاریهای فیمابین، خواهد بود. وی افزود: این تفاهم نامه در حوزههای مختلف زمینی، پدافند، هوایی، دریایی و فضایی است که امیدواریم موارد مدنظر معاونت علمی و فناوری رئیسجمهور و ارتش جمهوری اسلامی ایران، هم جهت بشوند تا بتوانیم پیشرفتهای خوبی را در آینده نزدیک شاهد باشیم. دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیسجمهور نیز گفت: ما توسعه های زیادی در حوزه شرکتهای دانش بنیان و تکنولوژی های متعدد در حوزه ICT، نانو، تکنولوژی هوافضا و بسیاری از حوزه های جدید از قبیل حوزه لیزر در قالب شرکت های دانش بنیان و برخی مراکز پژوهشی داشتهایم. وی افزود: یکی از اهداف ما در معاونت علمی و فناوری رئیسجمهور این است که بتوانیم این تکنولوژی را به سمت صنایع دفاعی سوق دهیم و صنعت دفاع نیز از این زیر ساختهایی که ایجاد شده، استفاده کند که امیدواریم با امضای این تفاهمنامه، این روند تسریع شود. معاون علمی و فناوری رییس جمهور ادامه داد: حوزههای همکاری متعددی با ارتش و صنایع دفاعی داریم، ما بیش از ۷۰ شرکت دانش بنیان داریم که محصول به حوزه دفاع میدهند، هم توسعه این شرکتها مدنظر است و هم اینکه شرکتهای جدید به این حوزه ملحق شوند. ستاری با اشاره به ساخت هواپیمای کوثر گفت: بخشهای متعددی از هواپیمای کوثر در شرکتهای دانش بنیان توسعه پیدا کرد و قطعاً این هواپیما به همین شکل باقی نخواهد ماند و خیلی از تکنولوژیهای جدید در آن توسعه پیدا خواهد کرد. در این جلسه امیر دریادار سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش، امیر سرتیپ نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش و تعدادی از معاونان ارتش و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حضوری داشتند. ادامه مطلب |
|
|
|
آیین کلنگ زنی دومین میدان موانع استاندارد و بین المللی رشته پنجگانه نظامی، با حضور امیر سرتیپ محمودی و دیگر فرماندهان نظامی در مرکز آموزش پشتیبانی شهید فیض اله امانی نیروی زمینی ارتش برگزار شد. به گزارش روابط عمومی ارتش ، مراسم کلنگ زنی دومین میدان موانع استاندارد و بین المللی رشته پنجگانه نظامی در کشور صبح امروز با حضور امیر سرتیپ محمودی معاون اجرایی ارتش ، امیر سرتیپ جهانشاهی معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ، امیر سرتیپ دوم فولادی رئیس سازمان تربیت بدنی ارتش و جمعی دیگر از فرماندهان در مرکز آموزش پشتیبانی شهید فیض اله امانی نیروی زمینی ارتش برگزار شد. امیر سرتیپ محمودی ضمن گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس، گفت: با پیروی از خط و مشیهای فرمانده محترم کل ارتش مبنی بر ارتقاء آمادگی جسمانی در بین کارکنان و همچنین با برنامهریزی ها و طرح های مدون سازمان تربیت بدنی ارتش امروز شاهد کلنگ زنی دومین میدان موانع استاندارد و بین المللی در کشور هستیم . وی افزود: ارتش جمهوری اسلامی ایران با اقتدار و صلابت همواره در میدان های مختلف فرهنگی و ورزشی پیشگام است و امروز شاهد توسعه و پیشرفت ورزش در ارتش بویژه ورزش های کاربردی و رزمی هستیم . معاون اجرایی ارتش تصریح کرد : رشد و ارتقاء در تمام حوزههای ورزشی و رشته های کاربردی در ارتش بدون تردید موجب ارتقای توان جسمانی و توان دفاعی رزمی کارکنان نیروهای ارتش می شود . امیر سرتیپ محمودی گفت: با افزایش روحیه و توان رزمی کارکنان قطعا در برابر هر نوع تهدیدی ایستادگی خواهیم کرد و قدرت واقعی خود را به نمایش خواهیم گذاشت . امیر سرتیپ جهانشاهی در ادامه با بیان اینکه نیروی انسانی یکی از مولفه های اصلی آمادگی رزمی در نیروی زمینی ارتش است، گفت : بی شک باید کارکنان ارتش همواره از بالاترین سطح آمادگی جسمانی، روحی، معنوی و دانش نظامی برخوردار باشد . وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه نیروی زمینی باید از چنان تحرک و تهاجمی برخوردار باشد که بتواند رزم نزدیک را به دشمن تحمیل کند، افزود: با توجه به ساختار های جدید نیروی زمینی که منجبر به تغییر تیپ های سنگین به تیپ های متحرک هجومی و تیپ های واکنش سریع و نیروهای مخصوص شده است ، آمادگی جسمانی اصلی ترین مولفه های توان رزمی محسوب می شود. امیر سرتیپ جهانشاهی تصریح کرد : با پیش بینیهای بعمل آمده و با یک برنامه ریزی دقیق در آینده نزدیک در 11 منطقه استراتژیک کشور، استانداردترین میدان های موانع پنجگانه نظامی احداث خواهد شد که اولین میدان در گروه 44 نیروی زمینی در اصفهان افتتاح و ورزشکاران نیروهای مسلح مشغول تمرین و آماده سازی جهت شرکت در رویدادهای مهم جهانی از جمله مسابقات نظامیان جهان می باشند . رئیس سازمان تربیت بدنی ارتش نیز در این مراسم گفت : توسعه هرچه بیشتر ورزش های کاربردی بویژه ورزش کاربردی پنجگانه نظامی از اهداف و برنامه های اصلی سازمان تربیت بدنی ارتش است . وی اضافه کرد : رشته های ورزشی باید به نحوی در ارتش جهوری اسلامی ایران توسعه پیدا کنند که در آینده ای نزدیک شاهد این باشیم که ورزشکاران کشورمان با قدرت در رقابت های جهانی و سیزم حاضر شوند و صاحب بهترین جایگاه ها و عناوین قهرمانی شوند . ادامه مطلب |
|
|
|
سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح و معاونت اطلاعات نیروی زمینی ارتش با هدف توسعه همکاری و تعاملات اجرایی، علمی، آموزشی و پژوهشی جهت استفاده از امکانات و توانمندی های دو طرف، تفاهم نامه همکاری امضاء کردند. به گزارش روابط عمومی ارتش؛ امیرسرتیپ دوم مجید فخری رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح هدف از اجرای این تفاهم نامه را توسعه همکاری وتعاملات اجرایی، علمی، آموزشی و پژوهشی جهت استفاده از امکانات و توانمندی علمی، سرمایه انسانی، فنی، اطلاعاتی، تجربه و تخصص سازمان جغرافیایی ونیروی زمینی ارتش عنوان کرد. رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح همچنین به بهره برداری ازتوان دو طرف جهت پاسخگویی به نیازهای نوآورانه کشور درحوزه فناوری های علوم جغرافیایی وژئوماتیک درراستای حوزه امنیت تاکید کرد و افزود: همکاری در تهیه سامانه های اطلاعات مکانی و ارائه خدمات کاربران ازموضوعات موردتوافق دراین تفاهم نامه می باشد. امیر سرتیپ دوم فخری با بیان اینکه سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح، این آمادگی را دارد که با کلیه سازمانهای نیروهای مسلح مشارکت داشته باشد،گرد آوری داده های توصیفی جهت غنی سازی پایگاه داده مکانی دفاعی و راه اندازی DSDI (زیرساخت داده مکانی دفاعی) جهت استفاده و به اشتراک گذاری داده مکانی با کمترین هزینه درکوتاه ترین زمان را از اهداف مشارکت راهبردی با سازمان های نیروهای مسلح برشمرد. معاون اطلاعات نیروی زمینی ارتش نیز در این مراسم امضای این تفاهم نامه را بسیار ارزشمند خواند و گفت: این تفاهم نامه نیاز نیروی زمینی را در خصوص داده های مکانی از جمله عکسبرداری مناطق مرزی، تصاویر ماهواره ای و پیوند اطلاعات توصیفی و داده های مکانی برطرف خواهد کرد. ادامه مطلب |
|
|
|
امیر سرتیپ نوذر نعمتی جانشین نیروی زمینی ارتش با حضور در اردوگاه آموزشی علی آباد قم، از میدان تیر دانشجویان دانشگاه افسری امام علی(ع) نزاجا، بازدید کرد. به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ نوذر نعمتی جانشین نیروی زمینی ارتش در بازدید از میدان تیر دانشجویان دانشگاه افسری امام علی(ع) نزاجا، گفت: دانشجویان دانشگاه افسری امام علی(ع) همواره دارای روحیه سلحشوری و شهادت طلبی هستند و لازم است همیشه در در اوج آمادگی باشند، چرا که ادامه دهندگان راه اسطوره های بزرگی همچون شهید صیاد شیرازی و شهید نامجو هستند. جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در پایان تصریح کرد: وظیفه ما فراهم کردن شرایط لازم برای آموزش های نظامی مورد نیاز شما دانشجویان و وظیفه شما فراگیری این آموزش ها به نحو احسن و شایسته است. ادامه مطلب |
|
|
|
استاندار گلستان گفت: ارتش با جانفشانی نیروهای انقلابی خود، شعار «ارتش فدای ملت» را به اثبات رسانده که این خود جذب در اصل ولایت فقیه است. رضا آذریان فرمانده قرارگاه منطقهای شمال شرق نیروی زمینی ارتش به منظور تسهیل در انجام همکاریهای دو جانبه ارتش و استانداری گلستان در راستای مبارزه با ویروس کرونا، با هادی حق شناس، استاندار گلستان دیدار و گفتگو کرد. در این جلسه استاندار گلستان ضمن تقدیر از حضور حماسی ارتش درصحنه های مختلف اجتماعی و فرهنگی گفت: امروز ارتش با جانفشانی نیروهای انقلابی خود، شعار «ارتش فدای ملت« را به اثبات رسانده است، که این خود جذب در اصل ولایت فقیه میباشد. در ادامه فرمانده قرارگاه منطقهای شمال شرق نیروی زمینی ارتش با اشاره به اینکه نیروهای مسلح همیشه در آمادگی صددرصد هستند افزود: ارتش در بلایای طبیعی و کمک به مردم را از وظایف ذاتی خود دانسته و رضایت فرماندهی کل قوا از عملکرد آجا، بهترین ارزیابی عملکرد ما است. ادامه مطلب |
|
|
|
معاون هماهنگ کننده ارتش با حضور در منزل استواریکم شهید یزدان حاجوی با خانواده آن شهید والامقام دیدار کرد . به گزارش روابط عمومی ارتش؛ امیردریادار حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران، در دیدار با خانواده شهید حاجوی گفت: رشادت ها و دلیر مردیهای شهدا، موجب امنیت و آرامش امروز جامعه است. وی با اشاره به لزوم زنده نگه داشتن یاد و خاطرات شهدا افزود: کمترین کاری که امروز ما در مقابل مقام شامخ شهدا می توانیم انجام دهیم، دیدار با خانواده های معظم شهدا و تجلیل از مقام شامخ آن هاست. لازم به ذکر است استواریکم شهید حاجوی از درجه داران نیروی زمینی ارتش در دوران دفاع مقدس است که در سال ۶۱ در عملیات بیت المقدس به درجه رفیع شهادت نایل آمد. ادامه مطلب |
|
|
|
امیر سرتیپ حیدری در دیدار با فرمانده هوانیروز که به مناسبت سالروز عملیات غرور آفرین مرصاد انجام شد، گفت: امروز در تولید قطعات بالگردی به خودکفایی رسیده ایم. به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش در این دیدار با اشاره به جایگاه ویژه هوانیروز در میان نیروهای مسلح کشور، گفت: هوانیروز از گذشته تا امروز شرایط متفاوتی را تجربه کرده است، در زمان طاغوت شرایط مطلوبی نداشت اما در زمان دفاع مقدس شهدای عزیزما به این نیرو شرافت و قداست ویژه ای بخشیدند و این قداست تا انتهای تاریخ با هوانیروز خواهد ماند. امیرسرتیپ کیومرث حیدری ادامه داد: در برهه ای زمان عده ای تلاش کردند تا قدرت هوانیروز را با کم کردن امکانات و بخشیدن سرمایه های آن به سایر نیروها ضعیف کرده که به لطف خدا با همت فرماندهان و کارکنان متخصص هوانیروز، این یکان روز به روز با اقتدارتر از قبل شد. فرمانده نیروی زمینی ارتش با تاکید بر اهمیت جایگاه فرماندهی در هوانیروز خاطرنشان کرد: امروز فرمانده و کارکنان هوانیروز به درجه ای از ایمان و تقوا رسیده اند که با فداکاری، ایثار و از خودگذشتگی این یکان را همانند روزهای دفاع مقدس به قداست رسانده اند . وی افزود: هوانیروز یکی از یکان هایی است که مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) تاکید ویژهای بر حفظ، ارتقای آمادگی و توان دفاعی آن دارند و از آن بعنوان یک مولفه قدرت یاد می کنند. امیر سرتیپ کیومرث حیدری در بخش دیگری از سخنانش به ارتقای سطح کیفی هوانیروز ارتش کرد و افزود: در گذشته حجم زیادی از بالگردها زمین گیر، بُرد موشکها پایین و حتی امکان پرواز در شب را نداشتند، اما امروز با تدابیر فرماندهی معظم کل قوا (حفظه الله تعالی) و همت فرماندهان، مسئولین و کارکنان؛ تمامی این نقایص برطرف شده است . فرمانده نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: نتیجه نهایی دیدگاه فرمانده هوانیروز به فرمایشات مقام معظم رهبری (حفظه الله تعالی) این است که امروز صنایع یا علی(ع) هوانیروز نه تنها قطعات بالگردی را تامین می کند بلکه قطعات مورد نیاز صنعت پنها را نیز تامین می نماید به نحوی که امروز توان دفاعی و رزمی هوانیروز به 82 درصد رسیده است که در حوزه بالگردی در سطح بسیار بالایی قرار دارد. وی افزود: امروز، موشک هایی که استفاده می کنیم ساخت متخصصان داخلی هوانیروز است که نسبت به گذشته ارتقا بسیار چشمگیری داشته است .تمامی بالگردهای هوانیروز نیز آماده پرواز برای رزمایش ها و ماموریت های مختلف هسستند. خلبانان ما پرواز در شب را به خوبی انجام میدهند و تمامی این پیشرفتها به علت وجود وحدت کلمه در بین فرماندهان، کارکنان و مسئولین هوانیروز است. امیر سرتیپ دوم قربانی فرمانده هوانیروز نیز در این دیدار ضمن تشکر ازحمایت های بیدریغ فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: هدف ازاین دیدار، تشکر و قدردانی از زحماتی که در این مدت سه ساله برای هوانیروز کشیدهاید، است. وی افزود: در این مدت به لطف شما و با پیروی از منویات مقام معظم رهبری تغییرات بسیار زیادی در هوانیروز صورت گرفته است به نحوی که درحوزه آمادگی رزمی به جایگاهی رسیده ایم که زبانزد بوده و جزو برترین ناوگان بالگردی در جهان به شمار می رویم . ادامه مطلب |
|
|
|
امیر سرتیپ دوم خلبان سعید رسولی در راستای برنامه های گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس و همزمان با سالروز عملیات غرور آفرین مرصاد با جمعی از رزمندگان ارتش در دوران دفاع مقدس دیدار و گفت و گو کرد. به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ دوم خلبان سعید رسولی فرمانده پایگاه شهید فکوری تبریز در این دیدار با ابراز خرسندی از دیدار تعدادی از رزمندگان ارتش، تصریح کرد: امنیت امروز کشور مدیون مجاهدت و تلاش بزرگانی است که در دوران دفاع مقدس با تمام وجود در مقابل دشمن بعثی ایستادگی کردند و نگذاشتند یک وجب از خاک این کشور به دست دشمن بیفتد . وی افزود: تا زمانی که نسل پرافتخار رزمندگان دوران دفاع مقدس در جامعه حضور دارند و درسها و ارزشهای دفاع مقدس را به نسل های بعدی منتقل می کنند ما شاهد تهاجم دیگری به کشور عزیزمان نخواهیم بود . او در ادامه گفت: باید ارتباط شاغلین و بازنشستگان بویژه رزمندگان دوران دفاع مقدس گسترده تر شده و از تجارب این عزیزان در رده های مختلف مدیریتی و فرماندهی بهره گیری کنیم. امیر سرتیپ رسولی همچنین بر اهمیت تکریم پیشکسوتان تاکید کرده و گفت: دوست داشتیم همچون سنوات گذشته طی مراسمی در خدمت مجموعه بزرگ بازنشستگان باشیم ولی متاسفانه به دلیل شیوع ویروس کرونا و ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی برگزاری مراسم به صورت جمعی که در خدمت همه رزمندگان عزیز ارتش در منطقه باشیم مقدور نیست از این رو با دعوت از این عزیزان در تعداد کم اما در طول سال سعی داریم ارتباط خود را با این گنجینه های گرانبها حفظ و تقویت کنیم.
ادامه مطلب |
|
|
|
امیر سرلشکر موسوی با حضور سرزده در اردوگاه تابستانی دانشجویان دانشگاههای افسری امام علی(ع) و شهید ستاری در امامزاده هاشم، روند آموزش دانشجویان این اردوگاه را مورد ارزیابی قرار داد. به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، صبح امروز به صورت سرزده از اردوگاه تابستانی کوهستان دانشجویان دانشگاههای افسری امام علی(ع) وعلوم و فنون هوایی شهید ستاری در امام زاده هاشم(ع) بازدید کرد. فرمانده کل ارتش در این بازدید، ماموریت ارتشها را نه تنها مهم، بلکه منحصر به فرد توصیف کرد و گفت: ارتش هر چه قوی تر، توانمندتر و از نظر علمی در سطح بالاتری قرار داشته باشد، کشور از امنیت بالاتری برخوردار و چشم طمع دشمنان از کشور دورتر است. وی با تاکید بر ارائه کامل آموزشهای نظامی به دانشجویان افزود: آموزشها باید به نحو شایسته و کامل ارائه شوند و فرماندهان نیز باید اطمینان حاصل کنند که دانشجویان آموزش ها را به نحو احسن فرا گرفتهاند. فرمانده کل ارتش، ارتقای توان روحی و رزمی دانشجویان را امری مهم و ضروری دانست و خاطرنشان کرد: اردوگاهها، محلی برای ثبت خاطرات سخت اما شیرین دانشجویان است. همچنین امیر سرلشکر موسوی ضمن بازدید از مراکز بهداشتی و درمانی اردوگاه امامزاده هاشم(ع)، نحوه رعایت پروتکل های بهداشتی در خصوص جلوگیری از شیوع بیماری کرونا توسط مسولان این مرکز را رضایت بخش عنوان کرد. گفتنی است، دیدار چهره به چهره با دانشجویان، مسئولان و فرماندهان و بازدید از فعالیتهای روزانه آموزش نظامی، نمایشگاهی و فرهنگی، درمانی، ادوات نظامی و نظارت بر وضعیت کیفی و عملکرد آموزشهای یگانهای دانشجویی، کارگاههای آموزشی و وضعیت تدارکات و پشتیبانی تجهیزاتی، از دیگر برنامه های فرمانده کل ارتش در این بازدید بود. ادامه مطلب |
|
|
|
ارتش جمهوری اسلامی ایران بمناسبت پنجم مرداد، سالروز عملیات مرصاد و حماسه شهدای قهرمان پدافند هوایی در سایت سوباشی بیانیهای صادر کرد. به گزارش روابط عمومی ارتش، متن بیانیه به این شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم دفاع مقدس تبلور اراده ملتی بزرگ برای ایستادگی در برابر هر گونه تهاجم و بدخواهی دشمنان و قصیده همبستگی و اتحاد همه ارکان اقتدار و افتخار ایران اسلامی است. عملیات عزت آفرین مرصاد در واپسین صفحات این آزمون دشوار، ضرورت هوشیاری مداوم برای مقابله با نفوذ سرسپردگان استکبار جهانی و دلبستگان به دشمن را اثبات کرد. در عملیات مرصاد، درایت رهبری عظیم الشأن انقلاب، حضور فرماندهان مؤمن و کارآزموده، پشتوانه مردمی نظام و ظرفیت بسیج همگانی نیروها در برابر تهاجم ناجونمردانه دشمن محکمترین آیت فتح بود. در این عملیات سرعت عمل و اقتدار هوانیروز و نیروی هوایی الهی ارتش و مجاهدت همه رزمندگان و قوای حاضر در صحنه ارتشی، سپاهی، انتظامی و مردمی در نبرد زمینی، سنگینترین شکست را به دشمن وارد آورده، پایان تلخ جبهه باطل و نفاق را رقم زد. در آستانه چهلمین سالگرد دفاع مقدس، ضمن گرامیداشت شأن صاحبان این حماسه سرنوشتساز، از رزمندگان مخلص تا شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، لازم است از قهرمانان غیور سایت پدافندی سوباشی، چشمان بیدار ارتش و نگاهبانان مقتدر آسمان کشور که تا آخرین لحظه در برابر هجوم دشمن ایستادگی کردند، تجلیل شود. این دلاورمردان ایثارگر در سالهای جنگ تحمیلی با مراقبت و پایش لحظه به لحظه آسمان ایران اسلامی نقش تعیین کنندهای در امنیت آسمان کشور و موفقیت نبردهای خلبانان غیور نیروی هوایی ایفا کردند و در بالاترین مرتبه حماسه ایستادند؛ حماسه آفرینانی که با علم به حمله موشکی دشمن، تا آخرین لحظه در بلندترین سنگر حماسه و ایثار ایستادگی کردند تا تهاجم آخر دشمن هم ناکام بماند. ارتش جمهوری اسلامی ایران در پایان، یاد و خاطره 19 شهید والامقام سایت سوباشی را که در پنجم مرداد 1367 به درجه رفیع شهادت نائل آمدند را گرامی میدارد. ادامه مطلب |
|
|
|
دبیرخانه جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، فراخوان و مقررات شانزدهمین دوره این رویداد سینمایی را منتشر کرد که بر این اساس جشنواره در دو زمان هفته دفاع مقدس و هفته بسیج سال جاری برگزار میشود. به گزارش روابط عمومی ارتش، به نقل از ستاد اطلاعرسانی شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، شانزدهمین دوره این جشنواره در دو بخش مسابقه و جنبی برگزار می شود که بخشهای رقابتی آن شامل «مدافعان سلامت»، «جشنواره جشنوارهها»، و انتخاب استانیِ بخش «فیلمسازان بسیجی»، 31 شهریور تا 6 مهرماه مقارن با هفته دفاع مقدس برگزار و ثبت نام برای متقاضیان حضور در این بخش از 20 خرداد در سایت جشنواره آغاز میشود، آخرین مهلت ارسال اثر 30 مردادماه 1399است. سایر بخشهای رقابتی شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت شامل «بخش اصلی مسابقه (بینالمللی)»، «بخش ویژه سیدالشهدای مقاومت (بینالمللی)»، «بخش فیلم به معنای مطلق (بینالمللی)»، «بخش فیلمنامه با عنوان «روایت قلم» (بینالمللی)»، «بخش پژوهشهای سینمایی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، مقاومت و بیداری اسلامی و نقد آثار فیلم و سینما (بینالمللی)» و «بخش فیلمسازان بسیجی (انتخاب برگزیدگان ملی)»، یکم تا هفتم آذرماه همزمان با هفته بسیج برگزار خواهد شد که بنا بر اعلام دبیرخانه جشنواره، ثبت نام برای متقاضیان حضور در این بخشها از 20 خرداد در سایت جشنواره آغاز میشود و آخرین مهلت ارسال اثر 5 مهرماه 99 در نظر گرفته شده است. شایان ذکر است، دیگر بخشهای جشنواره (جنبی) شامل نشست های تخصصی موضوعی («فیلمنامه نویسی»، «کارگردانی»، «جلوه های ویژه»، «سینمای سامری» و «فقه و سینما»)، «مرور بر سینمای سامری»، «مراسم اهدای نشان رسول»، «بزرگداشتها و نکوداشتها»، «جلسات نقد و بررسی آثار»، «هفتههای فیلم در خارج از کشور»، «نمایشگاه عکس و تصویر (متناسب با موضوعات جشنواره)» و ... به پیشنهاد دبیر و تایید شورای سیاستگذاری، اجرایی و در خصوص هر بخش اطلاعرسانی لازم در سایت جشنواره به آدرس http://www.moqavematfilmfest.ir/ صورت خواهد گرفت. ادامه مطلب |
|
|
|
حجت الاسلام روشندل رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی پدافند هوایی ارتش در ارتباط تصویری با فرماندهان و کارکنان سایت راداری سوباشی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس به ویژه دلیرمردان حماسه سوباشی، با تشریح بن بست سیاسی و نظامی عراق پس از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ در ۲۷ تیرماه سال ۶۷، تصریح کرد بمباران سوباشی بعد از قطعنامه توسط جنگنده های عراقی لکه ننگی در دامن رژیم بعث خواهد ماند. به گزارش روابط عمومی ارتش، رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی پدافند هوایی در ارتباط تصویری با مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهدای سوباشی که با حضور امام جمعه شهرستان کبودرآهنگ و فرمانده منطقه پدافند هوایی غرب کشور در این سایت در حال برگزاری بود، گفت: سایت راداری سوباشی یکی از مهمترین و استراتژیک ترین رادارهای پدافند هوایی در طول هشت سال دفاع مقدس بود و نقش محوری و اساسی در دفاع از کیان جمهوری اسلامی ایران داشت. وی افزود: گروه منافقین که در طول جنگ با رژیم بعث عراق همکاری میکردند و از آنجا که با امضای قطعنامه صلح حیثیت خود را از دست رفته میدیدند دست به عملیات مذبوحانه ای زدند و در مقابل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اعم از ارتش، سپاه، بسیج، نیروی انتظامی و نیروهای مردمی به مقابله با آنها برآمدند. حجت الاسلام روشندل به نقش پدافند هوایی در عملیات مرصاد اشاره کرد و ادامه داد: عزیزان پدافند هوایی به ویژه آن دلیر مردانی که در ایستگاه رادار سوباشی مشغول به خدمت بودند نقش مهمی را ایفا کردند و این در حالی بود که یک روز قبل از این حادثه چند فروند از هواپیماهای عراقی توسط همین کارکنان در سایت سوباشی رهگیری و منهدم شده بود و چون عملیات منافقین را نیروی هوایی بعث پشتیبانی می کرد اینها که عقده چند ساله از این ایستگاه رادار داشتند پس از امضای قطعنامه با جنگنده های جدیدی که کشورهای غربی در اختیار آنها قرار داده بودند به صورت ناجوانمردانه ایستگاه رادار سوباشی را بمب باران کردند. رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی پدافند هوایی دفاع و ایستادگی شهدای سوباشی را در روز پنجم مرداد سال 67 ستودنی دانست و اظهار کرد: آن غیورمردان با اینکه در صفحات راداری می دیدند که مورد حمله حتمی قرار گرفته اند برای دفاع از کیان این مرز و بوم ایستادگی کردند و آن حماسه عظیم عاشورایی را رقم زدند. ادامه مطلب |
|
|
|
رزمایش مشترک روی نقشه ناهمتراز ویژه دانشجویان دوره 30 دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش (دافوس) صبح امروز در این دانشگاه آغاز شد. به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ حسین ولی وند زمانی، فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش با اعلام خبر فوق، افزود: رزمایش مشترک روی نقشه ناهمتراز ذوالفقار دانشجویان دوره 30 دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش به مدت 5 روز و با هدف ارتقای سطح آمادگی رزمی دانشجویان و آشنایی بیشتر آنان با ترتیب و توالی اعمال فرماندهی و ستاد در محیط عملیاتی ناهمتراز آغاز شده است. وی تصریح کرد: رزمایش روی نقشه یکی از مهم ترین انواع تمرینات تاکتیکی در سطح دانشگاه ها و مراکز آموزش نظامی جهان بوده و عبارت است از ارائه یک وضعیت نظامی در روی نقشه یا کالک عملیاتی و خواسته هایی که مستلزم تهیه برآوردها، اخذ تصمیمات، تهیه طرح ها و صدور دستورات مقتضی توسط فرماندهان یا افسران ستاد است. امیر سرتیپ ولی وند افزود: دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش در راستای اوامر فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با برگزاری این رزمایش و ارائه الگوهایی از تاکتیک ها و ابزارهای نبرد ناهمتراز در پی آن است که دانشجویان دوره فرماندهی و ستاد را با نحوه مقابله با نیروهای فرامنطقه ای آشنا نموده و زمینه ارتقاء دانش عملیاتی آن ها را در به کارگیری روش های نوین نبرد فراهم سازد. وی خاطرنشان کرد: ارتقاء سطح توان دانشجویان با طرح ریزی و اجرای عملیات در محیط ناهمتراز، آشنایی با اقدامات فرماندهی و ستاد در مراحل مختلف عملیات در محیط ناهمتراز، آشنایی با نحوه تعامل و همکاری با سایر نیروها، ارزیابی توانایی دانشجویان در ایفای نقش در مسئولیت های واگذاری، تقویت حس اعتماد به نفس و خلاقیت ذهنی دانشجویان، کاربردی کردن مفاهیم آموزشی ارائه شده به صورت تئوری و مشخص نمودن مشکلات احتمالی با اجرای کار عملی توسط دانشجویان در نقش فرمانده به طوری که بتوانند در یک نبرد حقیقی وضعیت های ایجاد شده را تمرین کنند از اهداف برگزاری این رزمایش است. گفتنی است؛ رزمایش روی نقشه،حقیقی ترین طریقه نمایش آشنایی با رزم را برای دانشجویان به وجود می آورد که با حضور و راهنمایی فرماندهان و اساتید پیشکسوت سال های دفاع مقدس انجام میشود. این رزمایش با بیان الگوهایی از تاکتیک و ابزار نبرد در پی آن است که بتواند اذهان دانشجویان دوره فرماندهی و ستاد ارتش را با نحوه مقابله با نیروهای متجاوز آشنا نموده و زمینه ارتقاء آن ها در به کارگیری روش های جدید نبرد به صورت ناهمتراز را فراهم کند. ادامه مطلب |
|
|
|
به گزارش خبرنگار میثاق نیوز، خارش پوست به عنوان جدیدترین نشانه ابتلا به ویروس کرونا شناخته شد.
بر این اساس، دانشمندان کالج سلطنتی لندن اعلام کردند از هر یازده نفری که به ویروس کرونا مبتلا شده اند، یک نفر خارش پوستی داشته است. از همین رو باید از این به بعد خارش پوستی را نیز یکی از نشانههای ابتلا به کووید ۱۹ دانست. ادامه مطلب |
|
|
|
سعید اوحدی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران عصر روزگذشته( پنچ شنبه) با حضور در ستاد ارتش، با امیر دریادار حبیبالله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش دیدار و گفتگو کرد. به گزارش روابط عمومی ارتش، در این دیدار که به منظور هماهنگی و توجه بیشتر به خانوادههای معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران ارتش انجام شد امیر دریادار حبیبالله سیاری، معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به رشادتهاي شهدا و جانبازان گرانقدر هشت سال دفاع مقدس گفت: فرهنگ ايثار و شهادت، برگرفته از فرهنگ عاشورای امام حسين(ع) است و اگر این ايثارگري و رشادتها نبود، امروز كشور ما روي آسايش و آرامش نداشت. وی در اين ديدار با تشریح برخی مسائل و مشکلات خانوادههاي شهدا، جانبازان و ايثارگران، گفت: با تعامل سازندهای که بین ارتش و بنیاد شهید و امور ایثار گران وجود دارد بدنبال توجه بیشتر و رفع مشکلات این عزیزان و تسریع در رفع موانع ثبت جانبازی عزیزان سرافرازی هستیم که فاقد مدارک بالینی هستند. امیر دریادار سیاری با یادآوری این مطلب که امیدواریم ویروس منحوس کرونا رخت بربندد و از نزدیک بتوانیم بار دیگر دست بوس خانواده شهدا باشیم، اظهار کرد: آنچه که شهیدان برای پاسداری از نظام مقدس جمهوری اسلامی انجام دادند، در کلام و قلم نمی گنجد و به طور قطع مزد این رشادت ها را خداوند بزرگ خواهد داد که البته خداوند، جنت را به این عزیزان هدیه داده است. در ادامه سعید اوحدی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، خدمت رسانی به خانواده های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران را یک سعادت الهی خواند و افزود: با هماهنگی های بعمل آمده و با برگزاری جلسات تخصصی بین کارشناسان ارتش و بنیاد شهید امیدواریم در اولین فرصت بتوانیم در رفع مشکلات این عزیزان اقدامات لازم انجام شود. ادامه مطلب |
|
|
|
امیر دریادار خانزادی در دیدار با خانواده شهید حادثه شناور کنارک گفت: تسلیحات دشمن در برابر ایمان و تواناییهای ما ناکارآمد است و امروز ایران، عزت و سربلندی خود را مدیون خون پاک شهدا میداند. به گزارش روابط عمومی ارتش؛ امیر دریادار حسین خانزادی، فرمانده نیروی دریایی ارتش صبح امروز با سفر به استان اصفهان با خانواده ناو استوار یکم شهید جعفر کوهی فارق از شهدای حادثه شناور کنارک دیدار و گفتگو کرد. وی صبر و شکیبایی خانوادههای شهدا را یک موهبت الهی دانست و گفت: حامل پیام تسلیت و تبریک از طرف دفتر فرماندهی معظم کل قوا و همچنین فرمانده کل ارتش به شما عزیزان هستم که بی شک همه فرماندهان و کارکنان نیروی دریایی ارتش به شما خانوادهای شهدای گرانقدر افتخار می کنند و این دلدادگی قلبی شما به نظام باعث غرور مردم ایران و سرشکستگی دشمن شده است. فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به اینکه شهدای گرانقدر ما با الگو گرفتن از آموزههای دینی و اتفلابی مسیر والایی را برای خدمت به میهن انتخاب کردند، خاطر نشان کرد: در دیدارهایی که توفیق داشتم در محضر فرماندهی معظم کل قوا(مد ظله العالی) باشم ایشان همواره حضور نیروی انسانی مومن، معتقد و شجاع را بسیار ارزشمند و تاثیر گذار در نیروی دریایی ارتش دانستند و خاطر نشان کردند: ملتی که شهادت افتخار آن است اسارت ندارد. دریادار خانزادی افزود: امروز جمهوری اسلامی ایران با تمام فشارها و تحریمهای ظالمانه با اقتدار در برابر همه دسیسههای دشمن ایستاده است و نیروهای مسلح و بخصوص نیروی دریایی ارتش در ساخت تجهیزات به طور صد درصد خودکفاست و هیچ زمانی دست نیاز به سوی دشمن دراز نخواهد کرد که این یک افتخار است. فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به اینکه همه ابزارهای چشم پرکن و تسلیحات دشمن در برابر ایمان و تواناییهای نیروی انسانی ما ناکارآمد است، گفت: امروز انقلاب اسلامی ایران عزت و سربلندی خود را مدیون خون پاک شهدا میداند. وی با تاکید بر اینکه ارتش جمهوری اسلامی ایران در هشت سال دفاع مقدس ۴۸هزار شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است، افزود: نیروی دریایی ارتش امروز با حضور در آبهای بین المللی و به اهتزاز در آوردن پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران در آبهای دوردست، دست بلند نظام در برابر تهدیدات دشمن است و همه کشورهایی که چشم طمع به مرزهای ایران دارند بدانند که نیروهای مسلح کشور با چشمانی بیدار، ایمان قلبی و با تجهیزات به روز در برابر هرگونه گستاخی و زورگویی آماده هستند. ادامه مطلب |
|
|
|
آیین دانش آموختگی دوره سی ام دانشجویان خارجی دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش با حضور وابستگان نظامی کشورهای دوست و هم پیمان پاکستان، عمان، هندوستان و کره شمالی و با رعایت دستورالعملهای بهداشتی در سالن شهید فلاحی این دانشگاه برگزار شد. به گزارش روابط عمومی ارتش، در این مراسم امیر سرتیپ حسین ولیوند زمانی، فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش با ابراز خوشحالی از حضور دانشجویان کشورهای دوست و هم پیمان در ایران و تحصیل در دانشگاه فرماندهی و ستاد گفت: ما در زمان حضور دانشجویان خارجی در این دانشگاه حتی برای لحظه ای تفاوتی بین دانشجویان ایرانی و خارجی قایل نشدیم. وی با اشاره به اهمیت وجود نظامیان در تمام کشورها افزود: نظامیان در همه کشورها یک هدف مشترک و مقدس و یک تکلیف دارند و آن حفظ منافع ملی و خاک میهنشان است و یک نظامی، لباس خود را کفن خود می داند و فرقی ندارد که کشورش ایران، پاکستان، هند، کره یا عمان باشد و افتخار می کند که به خاطر وطن و مردمش جان فشانی می کند و این موضوع بسیار ارزشمندی است. فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش با اشاره به تعامل خوب این دانشگاه با دانشجویان کشورهای دوست و هم پیمان تصریح کرد: ما در پذیرش دانشجویان خارجی محدودیت نداریم و هر چه در توان داریم برای رفاه حال دانشجویان مهمان به کار خواهیم گرفت. وی خاطرنشان کرد: امیدواریم رابطه کشورمان با کشورهای دوست وهم پیمان عمان، کره، هند و پاکستان مستدام باشد و این دوستی در حوزه های دیگر نیز تداوم داشته باشد و بتوانیم زمینه را برای زندگی خوب مردم کشورهای خود فراهم کنیم. در ادامه این مراسم دانشجویان کشورهای دوست و هم پیمان نیز ضمن تشکر از فرماندهی و اساتید دافوس ارتش و ابراز خرسندی از حضور در ایران و تحصیل در دانشگاه فرماندهی و ستاد، ارتش ایران را یک ارتش قدرتمند و صلح جو معرفی کردند و تاکید داشتند که همه ما سفیران صلح و دوستی کشور جمهوری اسلامی ایران در کشورهای خود خواهیم بود. بنا بر این گزارش؛ دانشجویان مهمان خارجی در خرداد ماه سال 1398 برای طی دوره فرماندهی و ستاد و دوره آموزش زبان فارسی در این دانشگاه پذیرش شدند و پس از گذراندن 3 ماه آموزش زبان فارسی با حضور در مراسم جشن آغاز دوره سی ام فرماندهی و ستاد همراه با دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل علم و دانش شدند. حضور در رزمایشهای مختلف روی نقشهی کلاسیک و آبخاکی و همچنین اعزام به منطقه عمومی منجیل برای بررسی منطقه عملیات از دیگر فعالیت های آنان بود که می توان گفت، دانشجویان پس از طی دوره فرماندهی و ستاد، به توانایی های تجزیه و تحلیل مسائل نظامی دست یافتند. در پایان این مراسم که وابستگان نظامی کشورهای عمان، کره، هند و پاکستان حضور داشتند با اهدای لوح تقدیر از دانشجویان خارجی تجلیل شد. ادامه مطلب |
|
|