بحث رسوایی اخلاقی از موضوعاتی است که با طرح آن، بعید می دانیم دیگر نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باقی بماند.
در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، نامزدها علاوه بر تبلیغات به تخریب یکدیگر نیز روی آوردند اما بحث رسوایی اخلاقی از موضوعاتی است که با طرح آن بعید می دانیم دیگر نامزدی باقی بماند.
ترامپ پای رسوایی اخلاقی «بیل کلینتون» را به میان کشید
دونالد ترامپ در یک سخنرانی زمانی که به بحث رابطه با زنان کشید، به سوابق خانوادگی جدیترین رقیب خود یعنی هیلاری کلینتون پرداخت و گفت: «من اما با خودم میگویم که هیچکس در این کشور یا حتی شاید در تاریخ این کشور، در مورد (رابطه با) زنان از بیل کلینتون بدتر نبود؛ او یک فاجعه بود.»
شاره ترامپ احتمالاً به مشهورترین مورد رسوایی اخلاقی بیل کلینتون یعنی رابطه نامشروع او با "مونیکا لویسنکی" است.
در سال 1995 داستان رفتار خارج از عرف رئیسجمهور ایالاتمتحده آمریکا با یک زن جوان کارآموز، مسئلهای بود که بسیاری از کارکنان کاخ سفید از آن آگاه بودند
در پنتاگون بود که مونیکا داستانهای خود و بیل را با یکی از همکاران خود در میان گذاشت و با افشای این فضاحت، واژه "مونیکا گیتگ به ادبیات سیاسی آمریکا وارد شد.
پیش از آن نیز در سال 1992 زمانی که "جنیفر فلاورز" فاش کرد، با بیل کلینتون رابطه جنسی داشته، هیلاری در برنامه 60 دقیقه شبکه "سیبیاس" جملهای گفت که اگر چه پس از آن در میان آمریکاییها معروفیت پیدا کرد، اما به نحوی سرپوش گذاشتن بر ناکامی و شکست زندگی شخصی وی و سرپوش نهادن بر رسواییها و فساد اخلاق همسرش بود،
در ادامه میلیاردر جمهوریخواه، پای هیلاری را هم به این رسوایی کشاند و گفت: یک کسی بود که با سرپوش گذاشتن بر کارهای بیل کلینتون، او را در ادامه این روند خودتخریبی کمک کرد و این شخص، کسی نبود جز هیلاری کلینتون. هیلاری دنبال این زنان میرفت و زندگی آنان را نابود میکرد.»
ترامپ در انتها با لحنی کنایهآمیز از رقبای خود خواست روشهای مشابه با تاریخچه رسواییهای خود را برای رقابتهای سیاسی اتخاذ نکنند و گفت: «حالا آنها دنبال من آمدهاند، دنبال من و موضوع زنان. مرا رها کنید؛ مرا رها کنید.
کلینتون و ارتباط با تشکیلات فراماسونری
هيلاري کلينتون اگر چه به دليل زن بودنش و بر اساس قوانین مجامع فراماسونری نميتواند عضو فراماسونري باشد، اما عضو ساير گروههاي مخفي همچون ايلوميناتي و گروههاي سري (Secret Society) است.
براي اين ادعا، شواهدي نيز وجود دارد که از جمله آنها ميتوان به استفاده آنها از سمبلهاي ماسونري در لباسها و ساير مظاهر زندگياشان اشاره کرد، براي مثال کلینتون از گل سينه "ققنوس" آن هم با شکل و شمايل کاملا ماسوني در برخي از سخنرانيهاي خود استفاده کرده است
ققنوس در جوامع غربي، يک نماد مخفي و ماسوني است. از سوي ديگر استفاده يک خانم از تصوير ققنوس با آن چهره خشن به عنوان زينت عجيب به نظر ميرسد.
از سوي ديگر فراموش نميکنيم که هيلاري کلينتون، همسر يک فراماسون بسيار مشهور به نام بيل کلينتون است که عضويت او در فراماسونري به اثبات رسیده است.
هیلاری کلینتون غیر از ارتباط محافل ماسوني با گروه دیگری به نام "بيلدربرگ" ارتباط بسيار قوي و نزدیکی دارد. گروه بيلدربرگ که مخفي و ماسوني بودن آن بر اکثر محققان پوشيده نيست، يک گروه ماسوني بسيار قوي و قدرتمند است، به طوري که نبض تعداد زيادي از فعاليتهاي اقتصادي و رسانهاي دنيا را در دست دارد و گروهي از سرشناسترين چهرههاي سیاسی و اقتصادی جهان در آن عضویت دارند.
گروه مذکور، نام فراماسونري يا ماسونري را يدک نميکشد و همه اعضاي آن لزوما مرد نیستند، بلکه اين گروه نيز همچون گروه ماسوني « Skull & Bones » و گروه « بلاواتسکي : Blavatsky » و ساير گروههاي مخفي تعداد کمي از زنان را نيز به عضويت خود ميپذيرند که هیلاری کلینتون یکی از معدود این زنان است.
هيلاري کلينتون نيز که يک زن است، ارتباط بسيار قوي با اين گروه داشته و حتي از سال 2006 ميلادي در برخي از جلسههاي اين گروه شرکت داشته است.
آخرين شرکت او در اين جلسات به ژوئن سال 2008 ميلادي باز میگردد که وي به همراه اوباما در جلسه اين گروه شرکت کرد. جالب اين که ستاد انتخاباتي اوباما نيز حضور او و هیلاری کلينتون را در جلسه مذکور تکذيب نکرد که اين مسئله نشان دهنده صحت بالاي خبر مذکور است.
وزير خارجه آمريكا از شركاي اصلي شركت "رز لو"، مهره كليدي در امور قاچاق دارو در خاورميانه و شمال آفريقا است.
بیل کلینتون، همسر هیلاری زمانی که فرماندار آرکانزاس بود، رهبر یک شبکه عظیم قاچاق دارو و پولشویی شد. لری نیکلاس، یکی از دوستان بیل طی مصاحبه ای گفت که ADFA، شرکت بیل به قاچاق مواد مخدر و پولشویی می پردازد. این اظهارات برای بیل غیرمنتظره بود.
آن زمان هر هفته کوکایین به ارزش 10 میلیون دلار از فرودگاه منا در آرکانزاس به مکان دیگری منتقل می شد. ADFA آن زمان پیشنهاد اعطای وام برای تاسیس شرکت پارکومتر را داد. این شرکت بجای تولید پارک متر، مخروطه دماغه هواپیما تولید می کرد تا به واسطه آن مواد مخدر در آمریکا توزیع شود.
پیشنهاد تاسیس چنین شرکتی را شرکت رز لو (که مالک آن هیلاری بود) ارائه کرد.
گفته ميشود كه كلينتون طراح بحران و فاجعه "واكو"، (قتل عام فجیع گروه دیویدیان) بوده و از همدستان در كتمان حقيقت قتل "وينس فاستر"، معاون شوراي ويژه كاخ سفيد در دولت بيل كلينتون بود كه مرگ او را خودكشي تلقي كردند.
ماجرا از این قرار بود که تبلیغات وسیع رسانههای وقت آمریكا در دوران "بیل كلینتون " رئیس جمهوری وقت آمریکا، از گرایش وسیع مردم به گروه داوودیان (دیویدیان)، نگرانیهایی را برای مسؤولان هیئت حاكمه آمریكا به وجود آورد. "ژانت رنو"، فرماندار تگزاس طی گزارشی محرمانه خطرات وجود فرقه دیویدیان در منطقه "واكو" (Waco) تگزاس را به مثابه اعلامیه استقلال ایالت تگزاس و جدایی این ایالت از خاك ایالات متحده به كلینتون گوشزد نمود. ژانت رنو، با نگاهی به تاریخ مبارزات جدایی طلبانه مردم تگزاس، از كلینتون خواست تا دیر نشده این فرقه را بخشكاند و از رشد سریع و فراگیر آن جلوگیری كند.
از 28 فوریه 1993 تا 19 آوریل 1993 در نتیجه عملیات انجام شده توسط دو دستگاه امنیتی ایالات متحده آمریكا یعنی FBI و ATF، به دستور بیل كلینتون حملات برق آسا و همه جانبه علیه پیروان فرقه دیویدیان انجام شد كه حدود 80 مرد، زن و كودك كه در محل زندگی خود نزدیك شهر "واكو " واقع در ایالت تگزاس كشته شدند. ماموران FBI منطقه واكو را محاصره و جریان آب و برق آن را قطع و نیز از ارسال مواد غذایی ممانعت كردند.
دولت آمریكا بهانه این كار را نگرانیهای خود از وضع بهداشتی محل اقامت دیویدیان و جلوگیری از آزار و اذیت كودكان توسط "دیوید كورش " (David Koresh)، رهبر این فرقه و همچنین طولانی شدن مدت زمان ماموریت و محاصره و در نتیجه خسته شدن ماموران FBI دانست كه منجر به انتشار گاز در محل خانه تحت محاصره شد.
پس از آن به دستور كلینتون، دستگاههای تبلیغاتی و رسانههای جمعی آمریكا به مدت 40 روز، با سكوت محض از كنار كشتار وحشیانه پیروان دیویدیان به راحتی گذشته و پس از 40 روز با ایجاد اتهامات و پرونده سازیهای بسیار شروع به انعكاس وارونه اصل ماجرا آن هم به صورت منحرف كردند و به پرونده سازیهای دروغین علیه آنها پرداختند.
دفاع از همجنس بازان و همجنس گرایان
غیر از تمام موارد فوق الذکر به نظر میرسد، هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا به دفاع تمام از همجنس بازان پرداخت. وی در سخنانی نه تنها به دفاع تمام از همجنس بازان در سراسر جهان پرداخت، بلکه به انتقاد از کشورهایی پرداخت که حقوق همجنس بازان را به رسمیت نمیشناسند و آنها را به نقض حقوق بشر متهم و تاکید کرد که اعمال فشار بر این کشورها در دستور کار دولت آمریکا قرار خواهد گرفت.
این درحالی است که منابع آگاه در آمریکا پیش از این خبر داده بودند که هیلاری کلینتون بیش از دو دهه است که سابقه همجنس بازی دارد، اما این خبر هنوز مورد تردید قرار نگرفته بود، اما با دفاع هیلاری از همجنس بازان، خبر همجنس باز بودن وی را مورد تایید قرار میدهد.
برخی تحلیلگران معتقدند، هیلاری کلینتون در طول سالهای گذشته عملا به عنوان لابی اصلی همجنس بازان در دولت آمریکا عمل کرده و سالها در تلاش بوده تا اکنون توانسته است، حمایت از همجنس گرایان را در دستور کار دستگاه دیپلماسی این کشور نیز قرار دهد.
اتهام مکرر تجاورز جنسی مقابل اسم دونالد ترامپ
ترامپ 69 ساله تاکنون سه بار ازدواج کرده و بارها در دوران زندگی متاهلی خود با اتهامهای «تجاوز» مواجه بوده و علیه او در این باره حرفها و حتی شکایتهای زیادی صورت گرفته است.
رامپ در سال 1977 برای اولین بار با زنی به نام «ایوانا» ازدواج کرد و اولین رسوایی اخلاقی او در سال 1985 با انتشار خبر «خیانت» او رقم. در خبرها آمده بود که او با هنرپیشهای به نام «مارلا ماپلس» رابطه غیراخلاقی داشت.
یک سال پس از جنجالها در این باره بود که همسر اول ترامپ با سه فرزند از او طلاق گرفت. پس از این طلاق، ترامپ در سال 1993 با همان هنرپیشه ازدواج کرد تا مارلا ماپلس همسر دوم او شود، خبرهای زیادی در رسانهها درباره خیانتهای ترامپ و مارپلس در مدتی که آنها زن و شوهر بودند، منتشر شد. در همین مدت همچنین خبر رابطه غیر اخلاقی ترامپ با «کارلی برونی» هم در رسانهها منتشر شده بود. او مدل فرانسوی بود که بعدها همسر نیکلاس سارکوزی رئیسجمهور سابق فرانسه شد.
ترامپ در نهایت همسر دومش را هم طلاق داد. او در سال 1997 با مدلی به نام «ملانیا کناوس» اهل اسلواکی آشنا شد و در نهایت در سال 2004 او را به عنوان همسر سوم برگزید.
لوانا ترامپ همسر سابق دونالد ترامپ در سال 1989 به خاطر رفتار خشونتآمیز وی در روابط زناشویی به دادگاه شکایت کرد. همسر ترامپ در طرح دعوی خود از رفتار خشونتآمیز و زن ستیزانه او در خصوصیترین روابطشان نامبرده است. ترامپ متهم به زنستیزی شد و در نهایت قرارداد طلاق را امضا کرد.
برخورد نژادپرستانه در فروش و اجاره مسکن در سال 1973، دونالد ترامپ و پدرش دادگاهی شدند. در پی شکایت گروهی از مشتریان مسکن مبنی بر اینکه گروه مسکن ترامپ در فروش و اجاره مسکن به نژاد افراد توجه میکنند. آنها از فروش و اجاره مسکن به رنگینپوستها در 39 منطقه اعیانی شهر نیویورک خودداری میکردند. این عمل ترامپ و پدرش موجب شد دادگاه جریمه 100 میلیون دلاری را برای هر دوی آنها در نظر بگیرد. ولی ترامپ با استخدام روی کان -وکیل معروف جو مک کارتی- و زد و بند دولتی موفق به فرار از این جریمه شد.روابط مالی با مافیاآتلانتیک سیتی و نیویورک دو منطقه تحت نفوذ ترامپ و پدرش درزمینهٔ املاک بودند. این روند باعث شد در دهه 70 و 80 میلادی آنها روابط مالی نزدیکی با عوامل مافیایی این شهرها هم داشته باشند.
جنووسی، لیبوتی و سالرنو دو خانواده مطرح مافیایی در نیویورک بودند که به همراه خانواده ترامپ نفوذ گستردهای در ساختوسازها، برقراری مراکز قمار و کازینو در این شهر داشتند. ترامپ در این زمان مرکز قمار ترامپ پلازا را با همکاری آنها تأسیس کرد. جان گوتی از دیگر پدرخواندههای نیویورکی بود که روابط نزدیکی با ترامپ و پدرش داشت. بدون شک ترامپ و پدرش در جنایات و جرائم سازمانیافته گروههایی مافیایی دخیل بودهاند. با این حال پس از دستگیری عوامل مافیایی او قسم یاد کرد که رابطهای با آنها نداشته است. در این دادگاه ترامپ فقط 200 هزار دلار جریمه شد.
دانشگاه ترامپدر سال 2005 ترامپ اقدام به ساخت مکانی بهاصطلاح دانشگاه کرد. او با دریافت 35 هزار دلار از دانشجویان و برگزاری سمینارهای متعدد سعی در آموزش اسرار توسعه املاک و درآمدزایی از این طریق را داشت. ولی او برای تدریس کمی بیسواد بود. بسیاری از دانشجویان این دانشکده از ترامپ شکایت کردند. دانشگاه ترامپ به جرم کلاهبرداری 40 میلیون دلاری از دانشجویان در سال 2010 بسته شد.تعقیب تیم اوبرایان خبرنگار روزنامه نیویورکتایمز
در سال 2005، تیم اوبرایان خبرنگار روزنامه نیویورکتایمز، ثروت ترامپ را 150 تا 250 میلیون دلار عنوان کرد. بنابراین برخلاف ادعای ترامپ، او یک میلیونر بود نه مالک یک امپراتوری 5 میلیارد دلاری! انتشار این گزارش موجب خشم ترامپ و البته معروف شدن وی شد. این موضوع ترامپ را راهی دادگاه دیگری کرد.
نظرات شما عزیزان:
ادامه مطلب |